Over mij

Mijn naam is Jan van Nieuwburg, geboren en getogen in Vught. Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en trotse vader van mijn twee kinderen.

Mijn passie voor natuursteen en tegelwerken is 30 jaar geleden begonnen toen ik werkzaam was voor een bedrijf gespecialiseerd in natuursteen vloeren. In 2000 besloot ik samen met een compagnon een VOF op te richten met natuursteen als corebusiness. Doordat er steeds meer gebruik werd gemaakt van onderaannemers is hieruit in 2008 Marmipro BV ontstaan. Sinds 2013 ben ik met trots alleen eigenaar van Marmipro BV. De laatste jaren is, mede door de positieve ontwikkeling van keramische segment, keramiek steeds meer een onderdeel uit gaan maken van de werkzaamheden.

Met Marmipro BV richt ik mij vooral op het uitvoeren en begeleiden van natuursteen en keramische projecten. Mijn ervaring en kennis gebruik ik om ieder project tot tevredenheid van alle stakeholders op te leveren. Door persoonlijk op verschillende vlakken meer aandacht te besteden aan een project, probeer ik een positief verschil te maken met mijn concurrenten. Hierbij kunt u denken aan: planning, logistiek, kwaliteitscontrole en advies over details en tegelverdeling.

Naast het compleet aannemen van tegelprojecten is het ook mogelijk om mij in te huren om complexe tegelprojecten te begeleiden.